Saints Row IV National Treasure Edition – igra i svi DLC paketi!

Saints Row IV

Autori igre kažu kako će vas nova Saints Row IV National Treasure Edition “paket za odlikaše” uvesti u potpuno nove avanture.

Oglas

U paketu vas očekuje originalna igra te čak svih 29 dodataka, paketa i DLC-ova koji su do sada izašli. Ovo je pravi kolekcionarski primjerak. Ono što će se posebno svidjeti igračima je sjajni o oružje pod nazivom Grass Roots Merica! koji ste imali prilike koristiti samo u Commander In Chief Edition, a sada u Saints Row IV National Treasure Edition paketu. Ono što je zanimljivo je da se u Grass Roots Merica oružju nalazi pregršt toga – light machine gun, sub machine gun, auto shotgun, heavy pistol, minigun, rocket launcher, flamethrower i posljednje i ne manje važno veliki borbeni nož, sve to u jednom jedinom oružju!

U ovoj četvrtoj instalaciji poznatog Saints Row serijala, Deep Silver i Volition nastavljaju priču o Third Street Saints postavljajući njihov status u zvjezdane visine, kao vođe slobodnog svijeta. Priča vam je poznata, tako da na to nećemo trošiti riječi. Sve što ćemo spomenuti je – kupite, kupite…

Saints Row IV

Naziv igre: Saints Row IV National Treasure Edition
Platforma: akcija
Vrsta: PS3, Xbox 360, PC
Izdavač: Deep Silver
Autor: Volition
Max. igrača: –
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 34,99$ (standardni paket)
U prodaji od: 29. srpnja 2014.
Web stranica: http://www.saintsrow.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.