Samsung NP550P5C-T01 – gamerski model iz Serije 5 na testu na Racunalo.com portalu

Možda ovo i nije “pravi” gamerski prijenosnik, ali kolege iz redakcije Racunalo.com portala su ga isprobali i tvrde kako se itekako vrte igre na novom Samsungovom prijenosniku!

Oglas

Radi se o modelu Samsung NP550P5C-T01, koji možda po gamerskim karakteristikama nije zadnja riječ tehnike, više kao jedan “entry level” gamerski prijenosnik. S 6GB RAM-a i Nvidia GeForce GT 630M grafičkom karticom s 2GB DDR3 dedicirane video memorije bi mogao odraditi dobar gamerski posao.

Na testu su isprobali WRC 3 i Prototype 2, igre koje smo testirali, i Samsungov prijenosnik s 15,6 inčnim HD ekranom rezolucije 1366×768 točaka se pokazao kako može te igre “žvakati” bez problema.

Svi novi Samsungovi prijenosnici su dizajnerski vrlo pažljivo odrađeni. Slično je i kod ovog modela iz Serije 5 (NP550P5C-T01). Nije to neki veliki dizajnerski zahvat, ali je izgled oku ugodan, kompaktan i sve je nekako na svom mjestu. Dimenzije i težina od oko 2 i pol kilograma su u nekakvom prosjeku, što je dobro.

Svidjet će vam se cijena, koja je u Hrvatskoj negdje oko 6.100 kuna, na više. Sasvim primamljiva za gaming prijenosnik.

Kompletnu recenziju ovog prijenosnika potražite na Racunalo.com portalu ovdje:
TEST: Samsung Serije 5 NP550P5C-T01 standardnog izgleda, ali sa zanimljivim mogućnostima

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.