Samurai Warriors: Spirit of Sanada – žestoka makljaža na kvadrat!

Samurai Warriors: Spirit of Sanada je akcijska avantura koja se temelji na poznatoj legendi o Sanada klanu, grupi ratnika iz Sengoku ere u Japanu, kada su borba, mač i preživljavanje bili imperativ.

Oglas

Priča o Sanada klanu počinje s patrijarhom Masayuki Sanada, jednim od najpoznatijih likova tog doba i koji se pridružio Samurai Warriors serijalu od samog početka. Kao igrač pratite Masayukija u njegovoj prvoj bitci, ali i vrijeme nakon te bitke u kojem je rast i širenje klana bilo vrtoglavo brzo.

Pripadnici klana su u samom početku bili obični vazali odnosno sluge, da bi se u vrlo kratkom vremenu preobrazili u moćne lordove koji su krojili sudbine drugih. U tom periodu je nastao i moćni samuraj Yukimura Sanada. Kao igrač pratite razvoj klana ili bolje rečeno u priču krećete kao slabašni dječarac koji se razvija u moćnog ratnika kojem nema ravna.

U međuvremenu vaš idol Yukimura dobiva titulu “The Crimson Demon of War”. Igra je napravljena vrlo živopisno tako da ćete uživati u ovoj zanimljivoj japanskoj priči u kojoj ćete proći puno bitaka, do one finalne – opsade grada Osaka.

Naziv igre: Samurai Warriors: Spirit of Sanada
Platforma: PC, PS4, Xbox One
Vrsta: akcija
Izdavač: Tecmo Koei
Razvojni tim: Omega Force
Max. igrača: 1
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: 44,99€ (Steam)
U prodaji od: 23. svibnja 2017.
Web stranica: http://www.koeitecmoamerica.com/spiritofsanada/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.