Screencheat – nije dovoljno biti brz, poginut ćete!

Screencheat je pomalo neobična i drugačija pucačina u prvom licu koju igrate u kaotičnom “split screen” multiplayeru. Ipak igra donosi potpuno drugačiji način razmišljanja.

Oglas

Sve ono što ste naučili u FPS pucačinama objesite mačku za rep. U igri Screencheat vrijede neka druga pravila tako da ćete morati razmišljati na potpuno drugačiji način. U Screencheat areni nije dovoljna brza reakcija kako bi ostali živi. Naime, svi su nevidljivi, tako da ne možete vidjeti svog protivnika. No, vidite njegov pogled u “split screenu” i prema njegovom “pogledu” ćete morati pokušati pogoditi protivnika.

Možda to malo izgleda neobično za objasniti, zato svakako preporučujemo da pogledate gameplay video niže, sve će vam biti jasno. Kao što smo već rekli, morate razmišljati… drugačije…

Je li se usudite ući u Screencheat arenu i pogoditi nevidljive protivnike? Možete vi to 🙂 Igra je od danas u prodaji po akcijskoj cijeni, cijena prava sitnica 🙂

Screencheat 02

Naziv igre: Screencheat
Platforma: FPS, pucačina u prvom licu
Vrsta: PC, Linux, Mac
Izdavač: Surprise Attack Games
Autor: Samurai Punk
Max. igrača: 4
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 9,89 eura
U prodaji od: 21. listopada 2014.
Web stranica: http://store.steampowered.com/app/301970/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.