Sebastien Loeb Rally Evo – legendarni Seb ponovo u reli akciji!

Sebastian Loeb. Deveterostruki svjetski prvak u svjetskom reli prvenstvu (WRC). A od sada i u svojoj vlastitoj Sebastien Loeb Rally Evo igri koju je i sam testirao. Kako? Pogledajte video u nastavku.

Oglas

Kada neki svjetski prvak dobije vlastitu igru, tada znate kako se radi o posebnom vozaču. Sebastien Loeb je definitivno legenda i nedvojbeno najbolji reli vozač svih vremena, te je zasluženo dobio svoju vlastitu video igru na svim modernim platformama – Sebastien Loeb Rally Evo.

Naravno, nije prvi. Odavno smo igrali Richard Burns Rally, Colin McRae Rally u više nastavaka, tako da nas posebno raduje ova nova reli igra od koje očekujemo kako će biti najbolja i najrealnija. Naravno, Richard Burns Rally ćete najbolje igrati ako imate pravi volan, a i sam doživljaj vožnje je osjetno bolji.

Što reći o ovoj igri? Vrhunska igrivost, glatka grafika i minimalističko-trkaći zvuk trebali bi biti garancija za sate i sate utrkivanja po svjetski poznatim reli stazama. A ako tome dodamo i kako je sam Sebastien Loeb testirao igru, morate i vi 🙂

Sebastien Loeb Rally Evo 02

Naziv igre: Sebastien Loeb Rally Evo
Platforma: PC, PS4, Xbox One
Vrsta: trkaća simulacija
Izdavač: Bandai Namco Games
Autor: Milestone
Max. igrača: multi
Namijenjena: 3+
Preporučena cijena: 39,90€
U prodaji od: 29. siječnja 2016.
Web stranica: http://sebastienloebrallyevo.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.