Seduce Me – prava erotska i zavodnička igra prepuna celebrityja, nije za klince

Seduce Me je u stvari erotska igra koja je inspirirana načinom života američkog društva i tamošnjih “slavnih”. Ako oni tako žive čisto sumnjamo, ali igra djeluje vrlo izazovno.

Oglas

U ovoj igri strategija je jasna. Kao što to i sam naziv igre sugerira, morate zavesti prekrasne djevojke koje izgledaju glamurozno i to u ovom virtualnom svijetu (kada već ne možete uživo, hehe). Pozadina je unaprijed renderirana, neke su žene crtane rukom, tako da ćete dobiti potpuno jedinstven doživljaj života u visokom američkom društvu.

Radnja se odvija u Pietrinoj luksuznoj vili gdje ćete upoznavati vrlo elegantne i lijepe goste, ili bolje rečeno – gošće. I opet se vraćamo za početak, vaš je zadatak zavesti ih i pokušati ih nagovoriti da s vama idu u krevet. Što će se dalje događati, pustite mašti na volju 🙂

Inače, igra još nije u prodaji (iako su mnogi mediji objavili da je, ali nije), ali se možete predbilježiti. A cijena virtualnog seksa je prava sitnica, samo 9,99 eurića 🙂

Naziv igre: Seduce Me
Platforma: PC
Vrsta: simulacija, strategija
Izdavač: No Reply Games
Autor: No Reply Games
Max. igrača: –
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: 9,99 eura
U prodaji od: prosinca 2012
Službena stranica: http://www.seducemegame.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.