Shadow Harvest: Phantom Ops, opet ratujemo

Kada se tirani i lokalni moćnici postave iznad međunarodnog zakona (International Law), na scenu stupa mala ali visoko trenirana i vješta grupa koja će počistiti situaciju. Doći će, odraditi posao i nestati tako da neće nitko niti saznati. E, da, to ste vi.

Ti muškarci i žene su neopjevani heroji, a riješit će sve zadatke makar i duboko iza neprijateljske linije, nevidljivi i neprimijećeni. No, protivnici će ih itekako osjetiti na svojoj koži. I da stvar bude najbolja, civili neće niti znati što se događa oko njih.

Dosta praznog trkeljanja, recimo kako se radnja igre Shadow Harvest: Phantom Ops odvija u vrlo bliskoj budućnosti, u 2025. godini. Svijet je potresen s nekoliko velikih sukoba svjetskih razmjera, a vode se oko kontrole nad izvorima prirodnih resursa. Pohlepni moćnici i diktatori 3. svijeta su se izdigli iz prašine, uvijek su gladni najnovijeg i najmoćnijeg naoružanja, trgovci oružjem nikada bolje nisu poslovali. Odvijaju se stalni sukobi, ali zato ste vi tu, zar ne.

Odlično grafički odrađena igra vodit će vas po živopisnim lokacijama u Somaliji, Kubi i gradu Dubai. I na kraju ćemo spomenuti i glavne likove, Myra Lee i Aron Alvarez koji su operativci, odnosno pripadnici tajne američke vojne intervencijske jedinice poznate pod nazivom ISA. Svaki od agenata ima svoje vještine i sposobnosti koje će vam itekako trebati u kretanju kroz igru.

Pred vama je jedna malo jača pucačina u prvom licu. Treba samo pričekati još 1. veljače, kada igra službeno izlazi.

Naziv igre: Shadow Harvest: Phantom Ops
Platforma: PC, Xbox 360
Vrsta: FPS
Izdavač: Viva Media
Autor: Black Lion Studios
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 49,99$
U prodaji od: 2. veljače 2011
Službena stranica: www.shadowharvest.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.