Shadowgate – fantastični hit iz 1987. godine mogao bi stići na iPhone i iPad

A  mi ćemo dodati – ne samo na iOS, nego i na druge platforme, kao što su Windows, Mac i Android. Naime, ekipa sakuplja sredstva za Shadowgate, treba ima 120.000$.

Oglas

Radi se o klasičnoj point-and-click avanturi koja bi se uskoro mogla početi razvijati, ako “upali” takozvana Shadowgate Kickstarter kampanja koju su započeli izdavači Zojoi. Naime, projekt će krenuti “u pogon” samo ako za još preostalih šest dana (do nedjelje) sakupe 29.000$, odnosno nešto manje. Kampanja je započela 26. listopada, a možete se uključiti i vi.

Na stranicama Zojoi s desne strane se nalazi gumb gdje možete donirati za razvoj igre, od 1 dolara do najviše 7.500 dolara. Nadamo se da će za preostalih šest dana sakupiti dovoljno novca.

Inače, originalni Shadowgate je nastao još davne 1987. godine na Macu, a kasnije i na NES konzolama. Radilo se rtada o inovativnoj point-and-click avanturi u kojoj ste se borili protiv zlih sila koje žele uništiti čitav svijet, a vi to naravno nećete dozvoliti. Naravno, očekujemo kako će remake biti grafički daleko superiorniji i igriviji.

Dok pogledate video, trkom na njihove web stranice nešto donirati 🙂

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.