Shadowgun: Deadzone beta za Tegra 3 Android platforme stigla na Google Play

Ako imate Tegra 3 platformu na svom Android smartphoneu ili tabletu, tada se možete uključiti u beta testiranje i isprobavanje odlične akcijske pucačine Shadowgun: Deadzone.

Oglas

Igra se upravo pojavila na Google Playu u svojoj novijoj inačici, a ima i podataka za ne-Tegra 3 platforme. Isto tako, vidjeli smo kako se testiranju priključilo više od 50.000 igrača, koji će pokušati ukazati na nedostatke igre, a kako bi konačna inačica ibla što bolja.

Autori igre In-house i izdavači Madfinger Games zadovoljni su prvim rezultatima, tako da je za očekivati kako će ovo biti jedna od traženijih igara na Android platformi (već postoji za iPhone i iPad).

Igra je klasična pucačina, a u prilici ste odabrati jednog od osam ponuđenih likova (točnije – za sada samo četiri). Igraćih modova za sada ima dva – DeathMatch i Zone Control, a na raspolaganju su i dvije mape – Assembly Hall i Invasion. Tu je i sedam različitih komada oružja i osam dodataka (gadgeta) koji će vam pomoći u borbi.

I to je to! Trkom na Google Play i downloadajte igru ovdje – Shadowgun: Deadzone download.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.