Shawn Johnson Gymnastics, idemo vježbati

Shawn Johnson Gymnastics je sportska simulacija gimnastičkih disciplina, odnosno vrsta igre koju je nemoguće pronaći na bilo kojoj igraćoj platformi. Ovdje ćete uz simpatičnu Amerikanku naučiti neke od gimnastičarskih tajni. Zanimljivo, zar ne? 🙂

U samoj igri na raspolaganju vam ne nekoliko gimnastičkih disciplina – vježbe na podu, na gredi, preskok, dvovisinski razboj. Kroz sve to vodit će vas simpatična Shawn Johnson, dobitnica olimpijske zlatne medalje i pobjednica “Dancing with the Stars”. Zanimljivo je kako može igrati do 8 igrača (igračica). Sam način igranja je također zanimljiv, jer ćete u svakom “odrađenom” elementu dobiti i ocjene.

Shawn Johnson Gymnastics za Wii koristi i Wii Remote i Nunchuk, tako da vam ne moramo posebno govoriti kako ćete se i dobro umoriti, ali to je valjda dobro. Igra je također kompatibilna i s Wii Balance Boardom, tako da će užitak u igri biti još bolji. Niže ćete pronaći dva videa – prvi je najavni trailer a drugi intervju s Shawn Johnson. Dobro došli u svijet profesionalne gimnastike!

Naziv igre: Shawn Johnson Gymnastics
Platforma: Wii, DS
Vrsta: sportska simulacija, gimnastika
Izdavač: Zoo Games
Autor: Zoo Games
Max. igrača: 8
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 39,99$
U prodaji od: 30. prosinca 2010
Službena stranica: www.shawnjohnsongame.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.