Shogun II: Total War, ljuti japanski ratovi

Uneka davna vremena na području Japana vodili su se legendarni masovni krvavi ratovi u kojima su sudjelovali deseci tisuća vojnika s jedne i druge strane. E, pa, kako sve ne bi ostalo na priči, pred vama je upravo to – Shogun II: Total War.

Do sada ste možda slušali o njima ili ih gledali, a sada ste u prilici preuzeti vodstvo nad jednom od devet zaraćenih frakcija iz japanske feudalne povijesti, od moćnog Oda do nešto slabijeg ali bogatijeg Tokugawa klana. Svi klanovi bore se za poziciju Shoguna, odnosno za prevlast nad drugima. Hoće li to biti vaš klan, ovisi samo naravno o vama.

Pred vama je hrpetina različitih scenarija u kojima ćete napadati druge, braniti dvorce, upravljati velikim brojem jedinica. Prikaz je iz ptičje perspektive, preglednost je prilično dobra, a grafika ugodno iznenađuje. Ne sumnjamo kako će ovo biti veliki igraći hit. Ako volite odlične strategije, znate što vam je činiti.

Naziv igre: Shogun II: Total War
Platforma: PC
Vrsta: strategija
Izdavač: SEGA
Autor: Creative Assembly
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 49,95$
U prodaji od: 15. ožujka 2011
Službena stranica:  www.totalwar.com/shogun2

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.