Shooty Fruity – rascopajte voće i druge predmete u supermarketu u VR stilu

Bilo je samo pitanje vremena kada će se pojaviti sjeckanje voćkica u virtualnom svijetu. Da, u igri Shooty Fruity rasturat ćete sve u VR-u. Nabijte naočale na oči i udrite!

Oglas

Igra Shooty Fruity vodi vas u VR virtualku, a osim što ćete napucavati voće, povrće i druge predmete morat ćete nešto i raditi. Da, morat ćete zasjesti i za blagajnu kako bi jaja, brašno i druge namirnice i proizvode provlačiti preko bar koda. A što ako vam to dosadi? Ma, razbijte sve, boli vas đon… 🙂

Kažu kako je igra tako napravljena da nećete više nikada pomisliti ući u neki supermarket. Ili možda hoćete ali ćete ga gledati drugim očima uz želju da sve porazbijate, iako vam to baš ne bi preporučili. U svakom slučaju pištolj u ruke i obranite vaš lokalni dućan od napadnog voća!

Igra donosi i neke dodatne bonus mogućnosti koje će vam se svidjeti, a koje je možda volje sada ne otkrivati. Ili pogledajte video niže, sve će vam biti jasno… 🙂

Naziv igre: Superhot: Mind Control Delete
Platforma: PC, PS4
Vrsta: pucačina
Izdavač: nDreams
Razvojni tim: nDreams, Near Light
Max. igrača: multi
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 19,99€ (Steam)
U prodaji od: 19. prosinca 2017.
Web stranica: http://www.ndreams.com/shootyfruity

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.