Skylanders Giants – po uzoru na veliki blockbuster Skylanders Spyro’s Adventure

Po uzoru na originalnu igru nastala je ova, još veselija, šarenija i zabavnija. Počeli su izlaziti odlični igraći naslovi i to nas jako raduje. Skylanders Giants je jedna od njih.

Oglas

Igra još jednom na najbolji mogući način udružuje fizički i virtualni svijet s inovativnim načinom igranja. Ovo povezivanje će vam biti jasnije ako pogledate gameplay (drugi video niže). Prave igraće figurice oživjet će magično u virtualnom kojeg poznajemo pod nazivom Skylands.

Druga instalacija igre donosi neke nove likove, nove zadatke i potpuno novu i, kako kažu, zastrašujuću priču, pravu epsku avanturu. No, ne sumnjamo kako ćete vi to itekako izdržati.

Skylanders Giants donosi u paketu i 16 figurica za kolekcionare, kao i još neke zanimljive sitnice. I opet ponavljamo, igra je kombinacija našeg stvarnog i onog virtualnog svijeta u konzolama i računalima. Čista uživancija, pogledajte video niže.

Naziv igre: Skylanders Giants
Platforma: Wii, 3DS, PC, PS3, Xbox 360
Vrsta: avantura
Izdavač: Activision
Autor: Toys for Bob
Max. igrača: 1
Namijenjena: 10+
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 21. listopada 2012
Web stranica: www.skylanders.com/giants

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.