Sonic Jump Fever – vrijeme neumorno ističe, požurite se!

Sonic Jump Fever - vrijeme neumorno ističe, požurite se!

Odlična skakajuća šarena igra dolazi nam uz Sege. Svi dobro poznajete junaka Sonica, a u ovoj igri mu ističe vrijeme itekako brzo. Isprobajte Sonic Jump Fever.

Oglas

Znamo, već ste vidjeli pregršt igara u kojima skačete prema gore (Doodle Jump) i nakon vrlo malo vremena igra vam može dosaditi. No, autori igre tvrde kako je Sonic Jump Fever drugačija igra. Ova platformska arkada je srećom besplatna tako da vjerujemo kako će je mnogi od vas isprobati i zabaviti se.

Naš će junak, Sonic the Hedgehog, skakati s platforme na platformu, skakati lijevo i desno, gore i dolje, bit će ga na sve strane. Morat ćete biti brzi jer vrijeme neumoljivo teče, a vi trebate sakupiti čim više toga kako bi sakupili čim više novčića kako bi se što bolje plasirali na ljestvici.

Sonic Jump Fever 02

Naravno, kao i sve moderne igre, možete napredovati koristeći novac – bilo pravi ili virtualni, tada je vaš napredak sigurniji i brži. Sve u svemu, igra je vesela, zabavna i šarena, uz simpatičnu glazbu koja prati radnju igre. Svakako pogledajte video niže, kako igra izgleda. Pustite mozak na pašu, vaš mobilni uređaj u ruke i krenite tipkati po Sonicu!

Spomenimo kako je igra dostupna za Android, ali saznali smo kako je mogu igrati i vlasnici iPhonea. Evo i direktnih linkova za download igre.

Sonic Jump Fever for Android
Sonic Jump Fever For iOS

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.