Sonic the Hedgehog 3 Remastered – fanovi žele da se stari hit vrati u Remastered verziji!

Online peticija koja je htjela Sonic the Hedgehog 3 Remastred za iOS i Android, skupila je preko 2000 potpisa.

Oglas

Remastered verzija ove igre trenutno sada imao samo prototip koji su napravili Christian Whitehead i Simon Thomley. Ova peticija je pomoć kako bi ova igra dobila službeno dopuštenje od Sege da ovaj prototip igre bude objavljen za mobitele.

Christian Whitehead i Simon Thomley su dosada napravili nekoliko remastered igara, kao što su  Sonic CD, Sonic the Hedgehog i Sonic the Hedgehog 2. Svaki od njih je došao sa nekim novim sadržajem.

Sonic 3 Remastered isto tako nije drukčiji, i on sadržava widescreen, novu grafiku i animacije, nove scene i nove bonus modove.

Thomley kaže kako je puno teže dobiti potpis za Sonic 3 Remastered protip koji mora potpisati Sega, čak naprotiv cijela kompanija se dosta uzdrmala oko tog pitanja.

Postoje priče kako je jedan od problema taj, što igra sadržava ilegalnu muziku u igri, tako da je to možda razlog zašto Sega ne želi još potpisati za Sonic 3 Remastered.

Više o Sonic 3 Remastered možete saznati na ovoj stranici.

Sonic the Hedgehog 3 & Knuckles2

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.