Sony Xperia Z2 – kako rade grafički najžešće Android video igre!

Sony Xperia Z2 - kako rade grafički najžešće Android video igre

Kolege s portala Racunalo.com testirali su novi Sony Xperia Z2 smartfon. Radi se o top smartfonu koji je idealan i za ono što mi svi volimo – igranje video igara!

Oglas

Na Android platformi možete pronaći pregršt novih video igara koje su grafički prilično moćne i vrlo igrive. Neke smo posebno testirali za Sony Xperia Z2 smartfonu i oduševili se. Jedini problem na koji smo naišli je – zagrijavanje. Naime Xperia Z2 se grafički odlično ponaša, no problem leži u pretjeranom pregrijavanju, po nama djelomično i zbog plastičnog kućišta.

Evo što smo otkrili testirajući Sony Xperia Z2 smartfon na tri top igre na Androidu.

Real Racing 3 – i dan danas jedna od najboljih trkaćih igara na Androidu. Igru potpisuje Electronic Arts, a sam način igranja i realnost su neviđeni do sada. Igra je na testu radila besprijekorno, uz osjetno zagrijavanje smartfona.

N.O.V.A. 3 – vrlo žestoka futuristička pucačina u prvom licu (FPS – First Person Shooter). pripadnik ste specijalnih jedinica u “čiščenju” terena od protivnika, klasika. Igra i dalje radi besprijekorno, zagrijavanje je također poprilično.

GTA San Andreas – igra iz popularnog serijala Grand Theft Auto prerađena za Android. Grafički vrlo zahtjevna. Podigli smo grafičke detalje na maksimum, igra radi korektno, no zagrijavanje smartfona je poprilično, sa stražnje strane je vruć.

Sony Xperia Z2 - kako rade grafički najžešće Android video igre

Zaključak je jasan – Sony Xperia Z2 odlično podnosi video igre, tu nema nikakve dileme. No, osjetno se pregrijava, tako da ne preporučujemo dugotrajno igranje.

Kako izgledaju video igre, pogledajte u nastavku, imamo video priloge sve tri video igre.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.