Soul Seeker – RPG koji će vam raznesti mozak!

Com2uS je sada službeno objavio free to play 3D akcijski RPG Soul Seeker, koji vam je dostupan za Android i iOS uređaje.

Oglas

Birate heroja, formirate svoj pomoćnički tim, i borite se u pravom vremenu kroz nekoliko scenarija u single player modu.

Naravno, ovaj RPG vam nudi opciju i multiplayer igranja, uključujući 5v5 PvP arenu za bitke, i tornjeve koje morate srušiti protivnicima kako bi vas doveli do pobijede. Nema veze koji mod igre vi odaberete, uvijek se morate fokusirati na isto – velike zvijeri i minioni pomoću kojih zarađujete novce i gemove. Sve to što skupite pomoći će vam u daljnjem igranju jer sa tim novcima i gemovima možete kupovati bolje oružje i bolje iteme iz trgovine.

No, ono što vam se nudi u trgovini za kupnju je malčice bazirano i na sreći. Okretajuće kolo sa nekoliko vrsta heroja i levela (što više zvijezdica to bolje), te gdje se to kolo zaustavi, to ćete dobiti.
Ali to nije jedini način skupljanja heroja, vi heroje možete i zaraditi, te i njih možete koristiti za formiranje tima. Ustvari, u igri vas očekuje 200 heroja za skupiti u Soul Seeker igri.

Ako želite ovom zanimljivom i uzbudljivom RPGu dati šansu, možete ga preuzeti na App Storeu ili Google Playu i to potpuno besplatno!

soul seeker2

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.