Spectra – brza trkaća igra u retro stilu

Autori igre kažu kako će vam Spectra podići toliko adrenalin tako da će vam srce pumpati kao ludo! Ono što smo mogli vidjeti po videu i screenshotovima je zanimljiva retro trkaća igra.

Oglas

Igra se sastoji od 10 jedinstvenih glazbenih traka koje generiraju nivoe. Vi se u stvari utrkujete protiv “ritma” po zanimljivoj stazi koju možete vidjeti na slici niže. Ono što trebate je navigirati između prepreka i sakupljati bodove, a što ćete opet moći vidjeti na videu niže.

Tko bude brži, imao bolji stil i tko ostane na stazi taj je pobjednik. Sam način igranja je vrlo jednostavan, brzo ćete shvatiti kako se igra, ali upravo zato je igra izuzetno zarazna. Kretat ćete se lijevo i desno kako bi izbjegavali prepreke.

I što je najboje, igra Spectra će se sve više ubrzavati, pitanje je samo možete li vi izdržati taj ritam. Tko izdrži najviše i najduže taj je pobjednik. Ma, možete vi to 🙂

Spectra 02

Naziv igre: Spectra
Platforma: PC, Xbox One, Android, Windows Phone, Mac, iPhone
Vrsta: trkaća igra, indie
Izdavač: Mastertronic
Autor: Gateway Interactive
Max. igrača: –
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 10. srpnja 2015.
Web stranica: http://www.spectragame.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.