Sproggiwood – simpatična igra donosi vam finskih mitova!

Freehold Games studio je objavio kako nam donose simpatičnu igru sa neodoljivom pričom za iOS i Androide, uskoro.

Oglas

Vi ste u ulozi farmera koji je ostao zaglavljen između portala koji je blizu šumskog duha Sproggi. U drugu stranu, Sproggi vam objašnjava kako želi dovesti civilizaciju u njegove šume.

Kako bi završili to, vi se bacate na posao i krećete u tamnice koje su nasumično generirane, što znači da nikada nisu iste, i zadatak vam je da pripitomite zločesta stvorenja. Na putu susrećete drugu civilizaciju koji se nazivaju Mushroom People – hoćete li se sprijateljiti sa njima ili boriti?

To je suština Sproggiwood priče. Sve ovisi kako ćete vi igrati, tako će vam se priča odvijati. Igra vam donosi šest različitih klasa, turn-based pokrete i bitke, sa nasumično generiranim tamnicama i plijenom.

Ono što je simpatično je humor koji se nalazi u igri, crtani šarm i elementi finske mitologije. Ovo je jedan odličan miks taktike i priče koje će vas držati zaljepljenim za igru.

Sproggiwood je objavljen za PC još prošle godine. iOS i Android verzije se očekuju sa novim updateom koji će sadržavati Savage mod i nove iteme. Nadajmo se da će to biti uskoro.

Više o samoj igri možete vidjeti na official siteu.

Sproggiwood2

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.