Spyro 3: Year of the Dragon, zmaj se vratio!

Još od kad postoji originalna PlayStation konzola, Spyro the Dragon je bila jedna od najtraženijih igara. Nakon originala vrijeme je da i moderne PSP i PS3 platforme dobiju svoju inačicu legedarnog zmaja.

Spyro 3: Year of the Dragon je treća Spyro igra za PlayStation, naš je mali junak zaglibio u još veće nevolje. Naime, u ovoj 3D avanturi Spyro će morati pronaći i spasiti 150 jaja koje je zli Čarobnjak ukrao iz Dragonworlda. Kako bi preživio u sukobima s neprijateljima, Spyro će koristiti svoje dobro poznate poteze, a naučit će i neke nove, tako da će moći upravljati i vozilima, tenkovima, brodovima, podmornicama.

Uglavnom, Spyro 3: Year of the Dragon je još jedna simpatična, šarena i nenasilna igra koja će se posebno svidjeti najmlađim igračima, kojima je i namijenjena. Kao bonus u igri, moći ćete upravljati i likovima kao što su klokan Sheila, leteći pingvin poručnik Byrd, Yeti Bentley (koje ime!) i svemirski majmun Agent 9.

Niže ćete pronaći čak četiri dijela prohoda igre (od samog početka), ukupnog trajanja oko 40 minuta.

Spyro 3: Year of the Dragon, zmaj se vratio!

Naziv igre: Spyro 3: Year of the Dragon
Platforma:  PS3, PSOne, PSP
Izdavač: Sony Computer Entertainment
Autor:  Insomniac Games
Vrsta: akcija
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
U prodaji od: 14. svibnja 2009
Preporučena cijena: 5,99$
Službena stranica: www.insomniacgames.com/games/spyro.php

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.