Star Ocean: The Last Hope International

Još jedna priča o “svijetloj” nam budućnosti. Nakon 3. svjetskog rata (da, dogodio se!!!),  In the aftermath of World War III, planet Zemlja je devastirana, a stanovništvo je desetkovano. Ipak, živjeti se mora, a preostali stanovnici se snalaze kako znaju.

Države koje su preživjele udružuju se Greater Unified Nations (GUN) i svoj pogled okreću prema nebu. Na scenu stupaju Edge Maverick i njegov prijatelj iz djetinjstva Reimi Saionji koji se kao pioniri Space Reconnaissance Force jedinica pridružuju istoj u potrazi za novim svjetovima gdje bi se ljudi mogli naseliti, ili kako su to nazvali – drugu šansu.

Ovaj futuristički akcijski RPG omogućit će vam odlične svemirske borbe u realnom vremenu, uz vrhunsku grafiku i vizualne efekte. Za razliku od prvog nastavka gdje ste mogli odabrati engleski ili japanski jezik (glasovi), u ovom imate i izbor francuski, talijanski, njemački i španjolski, ako vam to išta znači u životu.

Star Ocean: The Last Hope International

Naziv igre: Star Ocean: The Last Hope International
Platforma: PS3, Xbox 360
Izdavač: Square Enix
Autor: Square Enix
Vrsta: RPG
Max. igrača: 1
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: 59,99$
U prodaji od: 9. veljača 2010
Službena stranica: http://na.square-enix.com/starocean/

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.