Star Trek: Bridge Crew – uskočite na palubu broda uz VR!

Ova nova simulacija interplanetarno popularnih Zvjezdanih staza vodi vas – na sam svemirski brod moćne federacije! Kako? Pa, zahvaljujući VR tehnlogiji, to je moguće u igri Star Trek: Bridge Crew.

Oglas

Zgodno je što je ovo multiplayer VR igra, što je novi smjer razvoja igara. Drugim riječima, zajedno sa svojim prijateljima (a svako sa svojim VR naočalama) u prilici ste upravljati svemirskim brodom USS Aegis (NCC-7575), na kojem će o svakoj vašoj odluci i akciji ovisiti vaša sudbina i sudbina svih članova posade.

Teško je pronaći nekoga tko nije pogledao barem jednu epizodu ili sezonu Star Trek serijala, tako da znate kako u svakoj epizodi imate određenu misiju. Slično je i u igri Star Trek: Bridge Crew – vaša je misija istražiti veliki i do sada neistraženi dio svemirskih prostranstava, odnosno posebno onaj koji se naziva The Trench, u nadi da ćete pronaći prikladnu lokaciju za naseljavanje desetkovane populacije Vulkanaca.

U ovoj igri vaši su neprijatelji Klingonci i njihov imperij, a koji su vrlo aktivni u ovoj regiji i koji će pošto-poto pokušati omesti vaše planove u naseljavanju. Na vama je da pametnim vodstvom, strateškim odlukama i timskim radom koordinirate cijeli proces kako bi misija bila uspješna.

Igru Star Trek: Bridge Crew možemo nazvati i kooperativnom igrom jer istovremeno može igrati do 4 igrača, tako da možete odabrati svoje uloge od kapetana do inženjera, što vam više odgovara. Ključno je znati kako je ovo timski rad, međusobno povjerenje i koordinacija.

U svakom slučaju, očekuje vas potpuno drugačiji i intenzivniji doživljaj.

Naziv igre: Star Trek: Bridge Crew
Platforma: PC, PS4, HTC Vive
Vrsta: VR, avantura, simulacija
Izdavač: Ubisoft
Autor: Ubisoft, Red Storm Entertainment
Max. igrača: multi, kooperativni mod (do 4 igrača)
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 14. ožujka 2017
Web stranica: https://www.ubisoft.com/en-US/game/star-trek-bridge-crew

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.