Star Trek Online, Zvjezdane staze na dlanu!

Uskoro je čekanju kraj! Početkom veljače dolazi nam jedna od najvećih svemirskih saga, a priča se ovoga puta odvija online gdje će u njoj sudjelovati tisuće i tisuće igrača iz cijelog svijeta. Star Trek Online je tako daleko, a sada tako blizu.

Radnjom sještena u 2409. godinu, u ne tako blisku budućnost, Star Trek Online omogućuje igračima jedinstven užitak – uskočiti u samu radnju Zvjezdanih staza u kojoj će sami kreirati kako će igra teći. Kako igra dozvoljava igranje tisuća igrača online, možete zamisliti što će se sve događati.

Istraživat ćete svemirska prostranstva, tražiti nove svjetove, upoznavati nove rase, braniti slabije od agresivnih rasa, možda i trgovati. Upravljat ćete i kao kapetan svemirskog broda Federacije ili kao klingonski kapetan, odabrat ćete svoju posadu, boriti se u epksim svemirskim borbama. U svakom slučaju ovo je nešto što su mnogi samo sanjali dok su gledali Star Trek na TV-u. Sada je ta virtualna realnost puno, puno bliže, u vašm računalima, u vašim sobama. Igra koju nikako ne bi smjeli propustiti.

Dodajmo i kako će se istog datuma pojaviti još dvije inačice Star Trek Online igre – prva je Collector’s Edition, a druga
Digital Deluxe Edition.

Star Trek Online, Zvjezdane staze na dlanu!

Naziv igre: Star Trek Online
Platforma: PC
Izdavač: Atari
Autor: Cryptic Studios
Vrsta: MMORPG, masovni online RPG
Max. igrača: tisuće
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: 49,99$
U prodaji od: 2. veljače 2010
Službena stranica: http://startrekonline.com/

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.