Starpoint Gemini 2 je hrvatska igra za PC računala – podržite ih!

Starpoint Gemini 2

Prije nekoliko dana u našu su se redakciju javili “mali zeleni”. Ne, niste krivo pročitali. Radi se o Little Green Men Gamesu, ekipi iz Zagreba, koja je najavila Starpoint Gemini 2.

Oglas

Koliko smo mogli vidjeti, Starpoint Gemini 2 je svemirska akcijska igra s elementima RPG-a. Kako se radnja odvija u svemiru, tako ćete moći upravljati i različitim svemirskim brodovima od onih najmanjih brzih lovaca do velikih smrtonosnih nosača. U svakom slučaju, očekuju vas odlične svemirske avanture, koliko smo mogli vidjeti po video trailerima i screenshotovima.

Analizirajući igru, ne možemo se oteti dojmu kako nas podsjeća na legendarnu igru Elite koju smo još “prašinjali” na Komodorcima i Spektrumima (ma znate – Commodore 64, ZX Spectrum) i koja je tada bila legendarna svemirska avantura koje se mnogi i dan danas sjećaju.

Starpoint Gemini 2

Naravno, tehnologija je napredovala, grafika se razvila u neslućenim razmjerima, tako da smo dobili i novu hrvatsku Elitu, odnosno Starpoint Gemini 2. trgovat ćete, istraživati i boriti se u Gemini zvjezdanom sustavu, razvijat ćete se i napredovati, koliko i kako – to samo ovisi o vama.

Inače, igra Starpoint Gemini 2 je razvijena za PC platformu, a potpisuje ju vesela ekipa iz zagreba okupljena pod imenom Little Green Men Games (jesmo vam rekli – mali zeleni!). Prije dvije godine su predstavili originalni RPG pod istoimenim nazivom Starpoint Gemini, dok nam javljaju kako će dvojka izaći do kraja godine. Izdavač će najvjerojatnije biti Iceberg Interactive.

Pomognite našoj domaćoj hrvatskoj softverskoj ekipi za koju mislimo da rade prilično dobar posao, podržite ih na društvenim mrežama, posjetite ih na http://www.starpointgemini.com/.

Niže su tri video trailera, a svojim “lajkom” ih podržite i na ovoj stranici. Ne sramite se, lajk, lajk, lajk… 🙂

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.