Steep – zimske radosti u Beta testiranju sljedeći mjesec

Nova Ubisoftova igra u kojoj izvodite ludorije u ekstremnim sportovima biti će dostupna svima sljedeći mjesec u Beta testiranju.

Oglas

Ovogodišnji E3 sajam je ponudio pregršt zanimljivih igara, a jedna koja me se posebno dojmila je Steep. Ovo je Ubisoftova igra, a on se u ovoj igri maknuo od svojih tradicionalnih naslova i napravio jednu lijepu igru s temom zimskih sportova, i to onih ekstremnih. Tijekom predstavljanja ove igre svi su bili dosta iznenađeni, jer nije bilo ni puno glasina o njoj, a demo koji su prikazali je mnoge oduševio.

Sada svi koji žele isprobati ovu igru mogu se prijaviti u dva beta testiranja. Prvo testiranje će se održati od 10.11.-14.11., i ovo će testiranje biti zatvoreno, tj. moći ćete mu pristupiti ako vam Ubisoft odobri prijavu. Prijaviti se možete na službenoj stranici, koristeći svoj Uplay račun, samo pazite na vrijeme, za ovo testiranje možete se prijaviti do 9.11. I u oba testiranje moguće je igru skinuti dan prije, tako da na sam dan kada bude otvorena beta možete odmah zaigrati Steep.

Drugo testiranje biti će otvoreno za sve koji to budu željeli, biti će dovoljno skinuti betu na željenoj platformi i zaigrati je. Ova Beta će trajati od 18.11-21.11.

Platforme na kojima možete igrati ovu igru su PlayStation 4, PC te Xbox One. Dakle, sve nove konzole i PC.

Kao što su developeri rekli, ove bete nam omogućavaju uvid u prekrasni svijet Steep-a. Moći ćemo istraživati taj svijet, letjeti, skijati, snowboardati i rješavati razne zadatke kroz tri Alpske regije ( u punoj igri biti će ih sedam ). U ovoj beti moći ćete čak kroz posebna natjecanja otključavati premete za uređivanje vašega lika. Uglavnom, svaki igrač bete će dobiti pravi uvid u ono što ga čeka kada igra izađe u prosincu ove godine.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.