Superhot: Mind Control Delete samostali dodatak prepun akcije

Superhot: Mind Control Delete je igra koja vas ponovo vodi u Superhot svijet u kojem akcija ima malo drugačiji predznak.

Oglas

Sam dizajn okoliša je poseban, bijeli, jednostavan, linearan, a opet zanimljiv. Ono što je tipično za ovu igru je poseban vrlo zarazni ritam usporenog prikaza borbe – kada pogodite protivnika i sve se pokaže u “slow motion” prikazu, stvari izgledaju puno dramatičnije nego što to one u stvari jesu.

Naravno, kako budete napredovali u igri nivoi će biti sve teži i izazovniji. Otključavat ćete nove dodatke i druge sitnice koje će vam pomoći u napredovanju u igri, a nemate niti pojma što vas očekuje na kraju, odnosno koja se to mračna tajna krije iza cijelog sustava. Ne brinite, saznat ćete… 🙂

No, ne zaboravite, kako ste vi sve jači i sposobniji, raste i sposobnost vaših protivnika, tako da nemate vremena za opuštanje. Ne dozvolite da vas zaustave!

Naziv igre: Superhot: Mind Control Delete
Platforma: PC
Vrsta: akcija
Izdavač: Superhot Team
Razvojni tim: Superhot Team
Max. igrača: multi
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: 11,99€ (Steam)
U prodaji od: 7. prosinca 2017.
Web stranica: https://superhotgame.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.