Technobabylon – zgodna futuristička avantura

Pred vama je još jedna “point & click” avantura koja je radnjom smještena u ne tako daleku budućnost, u godinu 2087. kada vladaju neka druga pravila. Dobro došli u Technobabylon…

Oglas

Budućnost se promijenila. Genetski inženjering, cyberpunk, ovisnost o raznim preparatima i potpuno drugačiji društveni život. U stvari, on niti ne postoji, svatko živi za sebe, nema komunikacije, druženja, razgovora. Ipak, nešto se događa a što je slično kao i danas – kriminal. Ali samo na malo drugačiji način.

Gradom upravlja umjetna inteligencija koju zovu “Central”, a koja istovremeno napaja grad i energijom. Postoje i čuvari reda budućnosti, takozvana CEL policija koja prati sve. Naravno, “veliki brat” sve vidi i svi se stanovnici stalno prate… osim tri osobe koje će uskoro sresti svoga stvoritelja.

Technobabylon je po radnji vrlo neobična igra, još jedna od onih koje budućnost prikazuju u ne baš lijepom svjetlu. A valjda nam se tako piše 🙂

Technobabylon - zgodna futuristička avantura 02

Naziv igre: Technobabylon
Platforma: PC
Vrsta: avantura
Izdavač: Wadjet Eye Games
Autor: Technocrat
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 21. svibnja 2015.
Web stranica: http://store.steampowered.com/app/307580/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.