TELE2 online gaming turnir Counter Strike 1.6 i Warcraft 3 DotA

Online gaming turnir u računalnim igrama Counter Strike 1.6 i Warcraft 3 DotA. Tele2 online gaming turnir održat će se u četvrtak, 25. studenog 2010. u Avenue Mallu u Zagrebu. Naravno, svi ste pozvani da pokažete svoje znanje u mrežnom napucavanju.

Posebnost ovoga online gaming turnira je sudjelovanje igrača na samoj lokaciji gdje će računala biti spojena na mrežu putem Tele2 USB stika, a ne kako je to uobičajeno kablovima. Također, ono što će ovaj turnir razlikovati od sličnih događanja je što će se na turniru natjecati samo dva tima sastavljana od tri igrača iz svake igre – Counter Strike 1.6 i Warcraft 3 DotA.

U jednoj od najboljih i najpopularnijih FPS (First Person Shooter) naslova u povijesti računalnih igara – Counter Strikeu na turniru će se natjecati dva tima sačinjena od igrača, hrvatskih reprezentativaca u ovoj računalnoj igri. U promotivnom meču hrvatski reprezentativci imat će priliku demonstrirati i približiti svim posjetiteljima Avenue Malla ovu iznimno popularnu računalnu igru koja u svijetu okuplja profesionalne timove.

U jednoj od najpopularnijih besplatnih modova igre u svijetu Warcraft 3 DotA, timovi će imati priliku kroz online kvalifikacije na platformi ESL (Electronic Sports League), izboriti se za dva mjesta koja vode na glavni turnir koji će se održati 25. studenog u trgovačkom centru Avenue Mall u Zagrebu.

Svi zainteresirani DotA igrači koji žele sudjelovati na glavnom turniru i imati šansu za osvajanje nekih od vrijednih nagrada mogu se prijaviti na kvalifikacijski turnir putem www.esl.eu/hr koji će se održati 21.studenog s početkom u 18:00 sati.

Tele2 organizira ovaj turnir u suradnji s portalom HCL.hr i tvrtkom Feniks kompjutori.

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.