The Dwarves – tko kaže kako patuljci pojma nemaju?

I ne samo to nego su vrlo opasni i hrabri u borbama. I bezobrazni. I lajavi. The Dwarves je nova FRP (Fantasy Role-Playing) igra koja će vam pokazati kako patuljci lome kosti neprijateljima!

Oglas

Igra ima i prilično jaku radnju, tako da osim same žestoke makljaže u igri The Dwarves vas očekuje i dobra priča, pametna taktika, opaki izazovi i borbe u stvarnom vremenu. Očekuje vas 15-ak likova u čijoj koži u kojima možete igrati igru i razvijati radnju. Naravno, svaki od ovih likova imaju svoje prednosti i borbene vještine.

A neprijatelji su razni – orke, ogri, zombiji, mračni čarobnjaci i mnoge druge vrste koje žele istrijebiti druge vrste ili zavladati njima. Istraživat ćete i veliki svijet oko sebe, otkrivati razne tajne, upoznavati stanovnike i sređivati sve one koji vam stanu na put.

Igra se inače temelji na odličnoj istoimenoj noveli The Dwarves koju je napisao Markus Heitz, otud odlična priča koja će vas povesti u jednu potpuno drugačiju avanturu. Možda grubu i krvavu, ali lijepu…

the-dwarves-02

Naziv igre: The Dwarves
Platforma: PC, PS4, Mac, Linux
Vrsta: strategija
Izdavač: THQ Nordic
Autor: King Art
Max. igrača: 1
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: besplatna (Steam)
U prodaji od: 1. prosinca 2016.
Web stranica: www.dwarves-game.com

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.