The Fight: Lights Out, makljaža na kvadrat

Na prvi pogled, nipta posebno, makljaža kao i svaka druga. No ako malo dublje zavirite, tada ćete brzo shvatiti kako ćete se uz ovu igru dobrano uznojiti! Srećom, protivnik vam ne može vratiti udarac. Dobro se zagrijte, borba upravo počinje!

The Fight: Lights Out omogućuje igračima sudjelovanje u pravim “underground” borbama jedan-na-jedan, a koje karakterizira brutalnost i pravilo da nema pravila. Uzmite u ruke par PlayStation Move Motion kontrolera, po jedan u svaku ruku, a kako to sve izgleda pogledajte na priloženom videu. Opako, zar ne? 🙂

Postoji i neka radnja u ovoj igri. Kao borac početnik morate si prokrčiti put do najopasnijih slobodnih boraca na svijetu koristeći PlayStation Eye kameru i PlayStation Move kontrolere. Paleta udaraca je različita – direkt, aperkat, kružni s lijeve ili desne strane, koljenom u glavu, a obiluje prljavim boksom (iz klinča).

Vaš put je jasan – postati najbolji od najboljih, borac broj jedan! Kako kaže jedna reklama – možeš ti to… 🙂

Naziv igre: The Fight: Lights Out
Platforma: PS3
Vrsta: borilačka simulacija
Izdavač: Sony Computer Entertainment
Autor: Coldwood Interactive, XDEV
Max. igrača: 2
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: 39,995$
U prodaji od: 11. studenog 2010
Službena stranica: http://us.playstation.com/games-and-media/games/the-fight-lights-out-ps3.html

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.