The Sims 4 uskoro i na PS4 i Xbox One, jeee!!!

Pauza je trajala dugo, ali se čekanje isplatilo. Nakon osam godina ponovo ćete moći igrati The Sims 4 na svojim PS4 ili Xbox Ono konzolama.

Oglas

Michael Duke, iz EA tima za The Sims kaže: “trenutna generacija hardvera omogućila nam je da prevedemo kod na PlayStation 4 bez većih izmjena u sustavu, tako da više nema rasprave o tome koja je bolja platforma, nego gdje želite igrati.” Ovo naravno znači da se neće raditi o još jednoj Lite verziji Simsa koja je ekstremno “olakšana” sa manje zgrada, karijera i opcija igranja.

Iz Electronic Artsa obećaju kako će igrači na PS4 i Xbox One verzija dobiti i mnoge dodatke koje je PC verzija igre dobila od 2014. Za početak će to uključivati “Life of the Party” paket sa Tiki barom i “Up All Night” sa laserskim light showom između ostaloga. Oba su dodatka dio Deluxe Party Edition verzije igre koja je već dostupna za prednarudžbe.

Jedino što za sada nije bilo nikakvih informacija o podršci za korisničke izmjene, pa bi neki manje uobičajeni društveni scenariji mogli ipak biti nedostupni na vašem televizoru.

The Sims 4 Trailer | PS4

The Sims 4 is coming to PS4 November 17! Pre-order the Deluxe Party Edition to play 3 days early. http://play.st/2uYaKXk

Posted by PlayStation on Mittwoch, 26. Juli 2017

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.