The Sky Crawlers: Innocent Aces

Nakon gotovo deset godina neprestanog ratovanja i borbi, čitav je svijet konačno došao do zasluženog mira. Kako je ratovanje praktički postalo sastavni dio ljudskih života, javilo se pitanje – kako utažiti žeđ za svakodnevnom akcijom?

Rješenje ovog problema došlo je vrlo brzo. Vlade država ponovo su pokrenule rat, ali ne u osvajačkom smislu, nego posebnu vrstu rata koji je kontroliran, u kojem sudjeluju posebno trenirani vojni specijalci i kojeg sponzoriraju moćne korporacije. Najviše su se izdvojile dvije velike korporacije – Rostock i Lautern, a koje su najviše sudjelovale i najviše su zaslužne u razvoju novih ratnih igara. Igre su, smatraju korporacije, vrlo korisne jer i razvijaju i zadovoljavaju osnovne ljudske instinkte za preživljavanjem i opstankom.

Vi ste najmlađi rookie pilot početnik u Sky Crawlers ratnoj igri, vaše kodno ime je Lynx, a vaš je cilj napredovati u vojnom poretku, te stjecati znanje i vještine. Ipak, u pozadini priče vrti se poseban i tajan vojni projekt koji ima sasvim drugi cilj – besmrtnost…

The Sky Crawlers: Innocent Aces

Naziv igre: The Sky Crawlers: Innocent Aces
Platforma: Wii
Izdavač: Xseed Games
Autor: Project Aces
Vrsta: simulacija, akcija
Max. igrača: 1
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: 39,99$
U prodaji od: 12. siječnja  2010
Službena stranica: http://skycrawlersinnocentaces.com
 

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.