The Station – duboki svemir i istraživanje aliena

Radnja igre The Station je igra u prvom licu, a vodi vas na jednu svemirsku stanicu na kojoj ćete proučavati tajanstvenu aliensku civilizaciju.

Oglas

U dalekoj budućnosti Espial Space Station, najnaprednija letjelica za istraživanje izvan naše atmosfere, prati izvanzemaljski planet Psy-Prime. Mala istraživačka ekipa koja je se sastoji od najboljih stručnjaka za procjenu izgleda zajedničkog života. Ubrzo nakon učenja inteligentnih domorodaca ubrzo su upleteni u sukob, te odjednom odlaze izvan mreže i nikada se ne vraćaju.

Trebate istražiti tajanstvene okolnosti te u trenutku pronalaska Espiala zaključuju da je stanica bez snage, s posada je tajanstveno nestala. Upotrebljavajući intuitivno rješavanje problema kako bi se vratila funkcija jezgri sustava broda i oštro promatranje digitalnih logova nestalog tima igrač će razotkriti tajnu iza posade, te njihov iznenadni nestanak.

Razvijen od strane tima AAA veterana uključujući Davea Fracchia, dizajnera Les Nelkina i skladatelja ” BioShock Infinite” i ” League of Legends” Duncan Watta, The Station će odvesti igrače diljem svemira. Igra će biti dobavljiva za PlayStation 4, Xbox One, Windows, Mac, Linux računala.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.