The Talos Principle, Croteamova igra prelazi u VR (virtualnu stvarnost)

The Talos Principle, naslov domaćeg studija igara Croteam izašao je još krajem 2014. No čini se da još nije došao kraj te kako ova igrica dobiva novi početak u VR-u.

Oglas

Razvojni programeri Croteama su na E3 u maloj kamp kućici preko HTC Vivea pokazali demonstracijsku verziju ige The Talos Principle u VR-u.

Za pomicanje, okretanje i teleportiranje koristi se touchpad na Viveovim kontrolerima. Kontrole su smislene, ali još nisu baš glatke budući da ovo nije finalna verzija. Sama igra sastoji se od rješavanja zagonetki kao i originalan naslov, no kad pokušavate uhvatiti ili nositi neki predmet prilikom rješvanja zagonetki, nažalost možete nositi samo jedan predmet i to značajno usporava brzinu igre. Grafika je gotovo identična kao u verziji za PC i onima za konzole.

Mislim da je The Talos Principle dobrodošao naslov na VR platforme. Croteam je bez problema utvrdio jedinstvene aspekte ovog naslova i preveo ih u virtualnu realnost. Ipak, trebali bi poraditi na kontrolama jer loša mehanika i teža igrivost mogu našteti ovom popularnom naslovu.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.