The Voice: I Want You – s televizora i u gaming konzole

Poznati TV show The Voice koji je dobio i nagradu Emmy. E, pa, ako se niste usudili sami prijaviti na natjecanje, sada možete pjevati kroz igru The Voice: I Want You.

Oglas

Kao i u pravom natjecanju, ovdje se ne traži stas, nego samo glas. Suci su okrenuti od pjevačice ili pjevača, a tek kada im se svidi glas, tada se okreće stolica i tek tada oni vide tko to pjeva. Nerijetko je to iznenađenje na licima sudaca, ali o tome možda nekom drugom prilikom.

Dakle, i u ovoj igri pokušajte impresionirati suce i ući u jedan od glazbenih timova. Naravno, i vaš nastup kreće od “Blind Auditions” preko “Battle Rounds” do “Finale” dijela natjecanja, a cilj je postati “The Voice”, jeda i jedini – najbolji! U Party Mode ćete se boriti zajedno ili protiv sedam prijatelja pjevajući različite pjesme – Rock, R&B, Pop i Country. Dobro će poslužiti i Voice Coach Mode gdje možete trenirati svoj glas.

Inače, TV Show je odličan, pogledali smo neke snimke, klinci su nevjerojatni. Kako god bilo, pjesme neće nedostajati. Možete vi to… 🙂

The Voice I Want You 02

Naziv igre: The Voice: I Want You
Platforma: glazbena simulacija
Vrsta: PS3, Wii U, Wii, Xbox 360
Izdavač: Activision
Autor: bitComposer Games
Max. igrača: multi
Namijenjena:10+
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 21. listopada 2014.
Web stranica: http://www.bit-composer.com/www_en/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.