Theatre of War 2: Battle for Caen, kad tenkovi zabrundaju!

Battle for Caen nije ništa drugo nego ekspanzija za povijesnu taktičku ratnu pucačinu u realnom vremenu Theatre of War 2: Kursk 1943. U ovoj ekspanziji kontrolirate vojne jedinice (British 11th Armored Division) za vrjeme Drugog svjetskog rata.

Pred vama su dvije operacije – “Epsom” i “Goodwood”, a koje su vremenski raspoređene od 26. lipnja do 19. srpnja 1944. godine. Vrijeme je to intenzivnih ratnih događanja, pogotovo su poznate tenkovske bitke u kojima ćete se boriti protiv legendarne 2., 21. i 1. SS te 12. SS Panzer divizije. Pred vama su neke od najvećih tenkovskih bitaka koje su se događale u to vrijeme. Ako ste ljubitelji dobre tenkovske pucačine, ovo je igra koju trebate probati.

U igrivas očekuje više od 40 novih britanskih, njemačkih i SS vojnih jedinica pridodanih originalnim koje se već nalaze u Kursku 1943. Spomenimo samo Daimler Littlejohn, Gepard, Crusader III AA, Achilles, Challenger, Cromwell, Churchill, Sherman Firefly, PaK 43, Tiger B, Pz. III M, Pz. IV H i “A” and “G” Panthers. Tu je i osam mapa u Normandiji, igrivi multiplayer, autentični tenkovi i još puno toga.

Ako vam se ratuje, evo vam prilike… 🙂

Naziv igre: Theatre of War 2: Battle for Caen
Platforma: PC
Vrsta: RTS
Izdavač: 1C Company
Autor: Battlefront.com
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 45$
U prodaji od: 19. studenog 2010
Službena stranica: www.1cpublishing.eu/game/theatre-of-war-2-battle-for-caen/overview

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.