Thrustmaster Y-350X Doom Edition – vrhunske slušalice u pretprodaji

Službeno su licencirane za Xbox One i Windows uređaje, Thrustmaster Y-350X Doom Edition slušalice podržavaju 7.1 Virtual Sound tako da će igranje pucačina u prvom licu (FPS – First Person Shooter) dobiti novu dimenziju.

Oglas

Imati kvalitetne slušalice je isto kao i imati kvalitetnu tipkovnicu ili miša – ako govorimo o gamingu to je presudno. Zato predstavljamo nove Thrustmaster Y-350X Doom Edition slušalice. Zanimljivo je kako su razvijene u suradnji s kompanijama id Software i Bethesda, tako da nam je jasan onaj “Doom Edition” u nazivu. I danas je Doom pojam za pucačine u prvom licu, možda i najpopularniji gamerski žanr koji se rado igra u mreži.

Slušalice su poveće i imaju 60 milimetarske zvučnike, jedne od najvećih, a uz ugrađenu podršku za duboke basove samo će igranje biti pravi gamerski festival. Napravljene su od kvalitetnih materijala tako da ih satima možete imati na ušima, nećete osjećati opterećenje.

Proizvođači posebno ističu 7.1 zvuk koji vam otkriva gdje se točno oko vas nalaze vaši protivnici, tako da ćete ih lakše otkriti i srediti. Naravno, slušalice imaju i prilagodljivi mikrofon, pa ako igrate u nekom kooperativnom modu moći ćete nesmetano komunicirati s članovima tima.

Koliko vidimo, Thrustmaster Y-350X Doom Edition kvalitetne gamerske slušalice se nalaze u pretprodaji na Amazonu, cijena im je 149,99$. Prodaja počinje 13. svibnja.

Thrustmaster Y-350X Doom Edition - vrhunske 7.1 gamerske slušalice 02

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.