Tiny Thief za Android i iOS – simpatična igra koju trebate probati [MINI RECENZIJA]

Tiny Thief

Nova simpatična igra dolazi nam iz kuće Rovio, Tiny Thief, vodi vas kroz šest isto tako simpatičnih avantura kroz kojeg vodite simpatičnog lika!

Oglas

Radnja

Simpatična, zabavna, kako treba i biti. Pratite malog kradljivca, ili bolje rečeno malog vragolana koji na svakom nivou treba napraviti nešto kako bi napredovao u igri. Kao što smo već rekli, očekuje vas šest avantura kroz koje ćete se trebati probijati u Tiny Thief igri.

Same mape na kojima se odvija radnja su prilično živopisne, pogotovo kasnije kada ćete npr. biti na piratskom brodu ili ćete napadati dvorac. Kako god bilo, naš mali junak ima hrabrosti napraviti sve što se od njega traži, pitanje je samo možete li ga vi, koji ovo čitate, provesti kroz njegove avanture?

Šetat ćete se, šuljati, uzimati različite predmete, prevariti svoje protivnike kako bi napredovali u igri. Nije to sve – ako budete dovoljno uporni možda otkrijete i skriveno blago! Tiny Thief je vrlo simpatična i jednostavna igra, no morat ćete uključiti i moždane vijuge kako bi je završili.

Kako igrati?

Vrlo jednostavno. Kao i većina drugih igara koje možete igrati na Android i iOS platformi s ekranima osjetljivim na dodir, i ovdje ćete tapkajući po ekranima voditi svog malog junaka kroz njegovih šest avantura.

Dakle, u igri Tiny Thief je glavni lik “mali lopov” (u prijevodu) kojeg svi traže i pokušavaju uloviti, no vi ćete se potruditi da ga nitko ne pronađe. Igrat ćete tako što ćete u svakom od nivoa morati “ukrasti” određene predmete kako bi napredovali. Pri tome morate paziti da vas ne primijete – ako vas otkriju nivo ide ispočetka!

Cilj igre je i spasiti svog malog prijatelja koji se negdje skriva, ali ne znate gdje. Igra Tiny Thief ima puno nivoa i kako budete napredovali u igri oni su sve teži i teži, morate ukrasti sve više stvari, a ima i sve više onih koji vas žele uloviti.

Kako se igra? Vrlo jednostavno! Na samom početku nivoa piše vam što trebate napraviti, prikazat će vam se radnja u nekoliko sličica te opis što trebate napraviti. Samo pratite igru, tapnite po ekranu gdje želite pomaknuti vašeg lika i on će se do tamo odšetati. Kada dođete do nekog predmeta s kojim nešto trebate napraviti, iznad njega će se pojaviti okvir s porukom i zarađenim zvjezdicama.

Kad sve obavite što trebate, možete krenuti prema desnom kraju ekrana gdje se nalazi izlaz iz tog nivoa i ulaz u novi nivo. Koliko ste bili uspješni vidjet ćete u završnom ekranu, gdje će biti ispisan rezultat.

Grafika i zvuk

Grafika je vrlo simpatična, možda malo podsjeća na Angry Birdse, ali vrlo malo. Ovo je potpuno drugačija igra. Sama igrivost i kretanje su vrlo jednostavni, možda da je kretanje malo “glatkije” ne bismo se bunili.

Zvuk i glazba su minimalni, ali također nekako simpatični. Da ima malo više glazbe igra bi bila još veselija, ali ok, neka im bude. Igrivost je “na nivou” ili bolje rečeno jednostavna, nema tu puno neke filozofije – pratite radnju igre i radite ono što vam se ispisuje na ekranu, kombinirate elemente i to je to.

Ukupni dojam

Tiny Thief je igra koju vam možemo preporučiti. Njena jednostavnost, simpatični “okruglasti” likovi i zgodna radnja su nešto što bi moglo privući većinu igrača na Android i iOS plaftormi (iPhone, iPad). Dovoljno je zabavna da npr. u nekim pauzama, dok čekate autobus ili se vozite vlakom može vas zabaviti u putu.

Naravno, igrati možete gdje vam se sviđa i kada god želite, dovoljno je da imate svoj pametni telefon i zabava je sigurna! Inače, igra nije besplatna, ali postoji na Android platformi “Lite” verzija s nekoliko besplatnih nivoa. Vjerujemo da vrijedi odvojiti 2,99$ (iOS) odnosno 3,58$ (Android) za malog lopova, ili ako hoćete – Tiny Thief. Zabavite se 🙂

Linkovi:
– službena stranica – www.tinythief.com

Download:
Google Play
Google Play (besplatna inačica)
Apple App Store

Recenziju napisao: David Komarić

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.