TinyKeep je odlična 3D igra za malo jače Android mobilne uređaje

Igra koju potpisuje Phigames, izdavač je Digital Tribe – TinyKeep je akcijski RPG za Android operativne sustave napravljena u 3D stilu i s odličnom grafikom. Da, to je nadogradnja 2D igre.

Oglas

Kao što smo spomenuli, igra je napravljena za one malo jače Android uređaje, pametne telefone i tablete, s puno radne memorije, 8 jezgrenim procesorima i jakom grafikom. Ako imate takav mobilni uređaj, moći ćete igrati ovu igru.

Kako igra izgleda, možete vidjeti u video traileru niže. Malo je mračna, ali tako i mora biti jer se radi o tamnicama po kojima se krećete. Svog lika kojeg vodite u igri možete prilagoditi.  Igra je više simpatična nego strašna, tako da vjerujemo kako će privući velik broj igrača iz cijelog svijeta.

Ako smo vas zainteresirali za simpatičnu igru kao što je TinyKeep, usmjerite svoje mobilne uređaje na Google Play Store, te je downloadajte. Košta nešto sitno, samo 4,99$.

TinyKeep je odlična 3D igra za malo jače Android mobilne uređaje 02

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.