Titanic Mystery, otkrijte veliku tajnu!

Titanic Mystery je point-and-click avantura koju može zaigrati cijela obitelj, jer je namijenjena svim uzrastima. Istraživat ćete legendarni prekooceanski brod Titanik 2 i pokušati otkriti zavjeru, tajne, ali i skrivenu bombu koja prijeti uništenjem broda.

Naravno, vaš je zadatak locirati bombu čim je prije moguće, kako bi spasili i brod i putnike na njemu. Da stvar bude još neobičnija, putovanje Titanika 2 je napravljeno točno 100 godina nakon potonuća prvog legendarnog broda. Velik se broj putnika ukrcao na slavni brod, a to je i odličan mamac za teroriste koji jedva čekaju postati slavni, na ovaj ili onaj način.

U stvari, kako će to sve ispasti, odnosno kako će ova priča završiti, ovisi kao i uvijek o vama. Ovoga puta u ulozi ste Margaret, simpatične mlade žene koja je vrlo radoznala i koja će pokušati odgonetnuti ovu priču. Ako volite dobru avanturu u kojoj ćete morati uključiti moždane vijuge.

Naziv igre: Titanic Mystery
Platforma: Wii, DS, PC
Vrsta: avantura
Izdavač: O-Games
Autor: O-Games
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 19,99$
U prodaji od: 31. siječnja 2011
Službena stranica: http://usa.og-international.net/default.asp

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.