Toast Time stiže na Google Play 5. rujna, hoće biti besplatna?

Toast Time

Odlična akcijska pučka igra napravljena u totalnom retro stilu, to je Toast Time. Autori Force of Habit mogu biti ponosni na svoj igraći uradak.

Oglas

Toast Time vas možda podsjeća na doručak, nekakav tost, ali nema nikakve veze s tim. U ovoj se igri u stvari pokušavate oduprijeti navali uvijek napadački orijentiranih aliena. No, ti isti alieni imaju za cilj ukrasti vašu budilicu koja vas budi svako jutro za doručak. Hmmm… ipak ima neke veze s hranom.

Saznajemo kako će se igra na Google Playu pojaviti početkom rujna, točnije 5. rujna, a navodno je spremna i za druge dvije platforme – iOS i WP8. Toast Time igra je napravljena u retro stilu. Obrana budilice traje od 30 do 120 sekundi. Ako mislite kako će biti lako, neće. Pogledajte video niže i vidjet ćete kako baš i nije lako.

I na kraju, vraćamo se na ono pitanje iz naslova – hoće li Toast Time igra biti besplatna? Hmmm, pa i neće. A i ne mora. Koštat će vas 1,49 dolara, što je otprilike desetak kuna. Pa ako niste spremni to platiti, ne morate niti igrati. Ali kad je tako simpatična… 🙂

Toast Time

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.