Tom Clancy’s Ghost Recon, igra za dvojicu

Nakon što su ostavljeni u Moskvi i odvojeni od ostatka svog tima, dva Ghost vojnika Hibbard i Booth moraju izvršiti sve zadatke kao tim, oslanjajući se samo na svoje sposobnosti, te ponešto na podatke koje će dobiti od lokalne policije.

Grad je prepun protivnika, vaše su snage ograničene, zato je bitno da surađujete u akcijama. Igra je i zamišljena tako da je najbolje igrati s dva igrača. Možda će to najvjernije prikazati i privi video koji smo priložili, u kojem ćete vidjeti kako funkcionira kooperativni mod. Naravno, Wii konzola ima svoje hardverske dodatke koje ćete odlično iskoristiti u samoj igri, to znate i sami 🙂

Protivnici su brojčano nadmoćni, no i vi ste naoružani najmodernijim oružjem, i uvježbani ste za najteže misije. Tom Clancy’s Ghost
Recon je prva igra serijala koja je napravljena ekskluzivno za Wii i prilagođena WIi kontrolerima. Pred vama je 12 misija koje sadrže akcijske, taktičke i druge elemente, a kretat ćete se na lokacijama kao što je Moskva ili sela negdje u Norveškoj. Zanimljivo, kritičari su vrlo slabim ocjenama ocijenili ovu igru, iako uopće ne djeluje loše.

Naziv igre: Tom Clancy’s Ghost Recon
Platforma: Wii
Vrsta: taktička pucačina
Izdavač: Ubisoft
Autor: Next Level Games
Max. igrača: 2 (kooperativni mod)
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 49,99$
U prodaji od: 30. studenog 2010
Službena stranica: http://ghostrecon.uk.ubi.com/

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.