TOP 3 igre za Android, sve se više igramo na mobilnim uređajima!

TOP 3 igre za Android

Pametni mobiteli i tableti postali su dio naše svakodnevnice i s time se povećala njihova popularnost ali i količina igrica za njih. I većina su besplatne. Donosimo TOP 3 igre za Android.

Oglas

Upravo zato jer su besplatne teško je odrediti koja je igrica kvalitetna, a koja nije samo prema imenu ili izgledu. Zato vam sada donosimo neke od najboljih besplatnih igrica za Android na tržištu.  Po mnogima upravo su ove TOP 3 igre za Android i najpopularnije, s tim  se možete a ne morate složiti 🙂

TOP 3 igre za Android:
1. Angry birds – iako je počela kao igrica za iOS, nakon prelaska na Android već u prvom vikendu je postignula 2 miliijuna skidanja.  Verzija na Andoridu je besplatna, no ono što rade umjesto naplačivanja je to da su dozvolili reklame tokom igrice, što i nije toliko loša stvar. Izuzetno jednostavno napravljena, no što je viša razina, prepreke su sve teže te igrica stvara izazov onome ko ju igra. Kako je igrica popularna pokazuje i razni tematski nastavci te igre koji jsu jednako popularni i traženi.

2. Draw something Free – igrica koja je u rekordnom vremenu postigla izuzetno veliki broj skidanja, te je zabavna i jako zarazna igrica. Najlakše ju je opisati kao mobilna verzija Pictionaria koji je svojevrsno proglašem jednom od najboljih društvenih igara u posljednih par godina. Igrica nudi mnogo pojmova za crtanje i spaja se na vašu socijalnu mrežu tako da možete igrati protiv svojih prijatelja na Facebooku. Besplatna verzija nudi mnogo toga, no možete ju nadoplatiti i raspolagati s više sadržaja.

3. CSR Racing – Za ljubitelje automobila i brzina ova je igrica jedna od boljih na tržištu. Ima odličnu grafiku te će vas za tren oka zaljepiti za utrke koje se voze na raznim mjestima. Od automobila možete koristiti veliki broj modela, od BMW-a, Audia, do raznih legendarnih automobila. U ovoj igrici nije dovoljna samo brzina automobila i refleksi, igrica će vam zagrijati mozak i natjerati vas na razmišljanje.

TOP 3 igre za Android

Izvor: world fastest car

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.