Top Eleven nogometni menadžer prešao brojku od 100 milijuna igrača!

Kud ćete ljepši poklon za 5. rođendan! Top Eleven je jedna od najpopularnijih sportskih igara na svijetu koja je upravo prešla brojku od 100 milijuna registriranih igrača.

Oglas

Nordeus, tvorac popularne igre Top Eleven, online nogometnog menadžera, danas je objavio da je igra dostigla više od 100 milijuna registriranih igrača i još jednom potvrdila titulu najpopularnije sportske igre za mobilne uređaje na svetu.

Igra čiji je ambasador, menadžer kluba Chelsea, José Murinho, postala je toliko popularna da, ukoliko bi svi Top Eleven igrači živjeli u jednoj državi, to bi bila trinaesta zemlja po veličini na svijetu.

Čak 10 milijuna ljudi igra Top Eleven svakog mjeseca, a 4 milijuna svakog dana upravlja svojim nogometnim klubom, izaziva prijatelje i ostale igrače u ligama, prijateljskim utakmicama i kup natjecanjima. Svi oni dijele isti cilj, da dođu do svjetskog vrha menadžerske igre, dok istovremeno unapređuju svoje iskustvo i status kluba.

U isto vrijeme tvrtka Nordeus proslavlja svoj peti rođendan. Sa sjedištem u Srbiji, Nordeus je još 2010. razvio prvu verziju Top Elevena. Od tada kompanija konstantno raste do pozicije jedne od vodećih u svijetu kada je u pitanju razvoj igara, s više od 170 zaposlenih u pet različitih zemalja.

Top Eleven nogometna sportska igra proslavila 5. rođendan s 100 milijuna igrača 02

Svi igrači će tokom rođendanskog perioda imati priliku preuzeti specijalno dizajnirane dresove i grb kluba. Igru možete odmah besplatno preuzeti za iOS i Android uređaje.
Android
iOS

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.