Torchlight II, otkrij tajnu nestalog Alkemičara

" style=

Čuvar/ratnik Syl pojavljuje se u proročkom snu, pozivajući vas u Estherian Steppes (pustaru), gdje ćete se susresti s Destroyer, krenuti u avanture širom kontinenta Vilderan, koji je neka vrsta "egzotične" granice koja normalan svijet dijeli od sila zla. Otkrit će se kako je Alchemist misteriozno nestao pokušavajući pobijediti nepoznate "korumpirane" sile koje su odgovorne za uništenje isto tako tajanstvene rase Estheriansa. Uz pomoć Syla, preostali Estherian Guardiansi pokušat će otrkiti tajnu koja leži iza nestalog Alchemista, a pri tome će otkriti kako veliko zlo pokušava uništiti cijeli svijet.

Vrlo jednostavna ali odlična igra koju potpisuje Runic Games  dolazi nam u svom drugom nastavku. Nagrađivani akcijski RPG u svojm drugom nastavku donosi neke nove likove (klase), zadatke, čudovišta i naravno tamnice. Torchlight II donosi i novi kooperativni način igranja. Prvi je nastavak iz 2009. godine bio odličan, a dvojka nam djeluje još bolje 🙂

Naziv igre: Torchlight II
Platforma: PC
Vrsta: akcijski RPG
Izdavač: Runic Games
Autor: Runic Games
Max. igrača: više
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 31. srpnja 2011
Službena stranica: www.torchlight2game.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.