Torchlight II – posljednji od posljednjih, Syl, u svojoj najvećoj životnoj avanturi

Izvan grada Torchlight, kako se i igra zove, leži svijet koji je prepun avantura i misterija. Jeste li spremni “zaroniti” u ovaj fantastičan svijet. Čekaju vas zanimljivi zadaci, svidjet će vam se.

Oglas

Ratnik-čuvar Syl se nekako pojavio u proročkom snu, koji će vas kao igrača odvesti u pustaru poznatu pod nazivom Estherian Steppes. Kažu kako ćete tamo susresti “Unuištavača” (Destroyer), a vaše će vas avanture voditi diljem kontinenta Vilderan, egzotični kraj koji je opsjednut silama zla.

Otkrit ćete kako je Alchemist slijedeći svoj put prema silama mraka jednostavno nestao. Kako? Pa, suprotstavio se nekakvim silama mraka, a koje su odgovorne za uništenje tajanstvene rase poznate pod nazivom Estherians. E, tu negdje završava sama priča i počinje igra u kojoj Syl, jedini preživjeli Estherian ratnik, prateći tragove nestalog Alchemista, kreće u svoju veliku avanturu u kojoj će pokušati otkriti prijetnju koja se nadvila nad njegovim svijetom. I naravno uništiti je.

U igri vas očekuje puno toga – odlična grafika, još bolja priča od originalne igre, pregršt čudovišta, tamnica, zadataka, tajni, magije. Bit će tu svega, svidjet će vam se.

Naziv igre: Torchlight II
Platforma: PC
Vrsta: akcija
Izdavač: Runic Games
Autor: Runic Games
Max. igrača: –
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: 19,99$
U prodaji od: 20. rujna 2012
Web stranica: www.torchlight2game.com

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.