Toshiba Qosmio X70 novi gamerski prijenosnik i za zahtjevnije?

Može, može! Novo Toshibino Qosmio prijenosno računalo s dodatnom grafičkom karticom će se svidjeti ljubiteljima video igra, kao i crveno pozadinsko osvjetljenje tipkovnice.

Oglas

S obzirom na moćnu hardversku konfiguraciju koja se “penje” i do Intelovih Core i7 procesora iz nove “Haswell” obitelji, ovaj je prijenosnik idealan za sve zahtjevnije poslove koje od njega tražite – uređivanje fotografija i videozapisa, uživanje u video igrama, gledanju filmova, a sve to na velikom ekranu dijagonale 17,3 inča (43,9 centimetara).

Spomenuti ekran je Full HD rezolucije od 1920 x 1080 točaka s LED pozadinskim osvjetljenjem, a svjetline je 300 Cd/m2. Što se tiče zvuka, može se pohvaliti kvalitetnim zvučnicima harman/kardon, a podržava i DTS Sound, tako da bi audio doživljaj trebao biti na visini. Ako ste ljubitelji multimedije, ovo će vam se sigurno svidjeti.

Ljubitelji video igara će pozdraviti AMD Radeon R9 M265X grafičku karticu s 4 GB GDDR5 VRAM video memorije što bi trebalo zadovoljiti i one najzahtjevnije igrače. Tehnologija AMD Enduro inteligentno optimizira prijenosno računalo tako da uz visoke grafičke performanse smanjuje potrošnju baterije bez ikakvog gubitka kvalitete. U kombinaciji s Intel Core i7 procesorom i 2 TB HDD ili 1 TB SSHD ovaj prijenosnik radi praktički savršeno.

Naravno, s Toshiba Qosmio X70 prijenosnikom možete izvesti i Ultra HD (4K) video signal preko HDMI video izlaza. Uz 2x USB 3.0 i 2x USB 2.0 ulaza podržava Intel WiDi bežični prijenos video signala (na kompatibilni TV uređaj), a ima i Blu-ray BD-RE (XL) optički uređaj.

Što se dizajna tiče, Toshiba Qosmio X70 dolazi u tamnosivoj boji s mat crvenim detaljima. Isto tako, tipkovnica ima prepoznatljivo crveno osvjetljenje, tako da ovaj prijenosnik uz veliki touchpad izgleda zaista odlično.

Detaljnije na Racunalo.com.

Toshiba Qosmio X70 novi gamerski prijenosnik 02

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.