TrackRacing Pursuit Free – red utrkivanja, red napucavanja

Akcijska trkaća igra u kojoj ćete se i utrkivati, no nekako na se puno zanimljivija čini ona druga opcija – mitraljiranje protivničkih automobila i njihovo uništavanje! Upravo kreće TrackRacing Pursuit Free!

Oglas

U igri nije važno biti samo dobar trkač, nego ćete morati biti i dobar strijelac. Svaka je trkaća jurilica naoružana do zuba. Na raspolaganju vam je moćna strojnica (teški mitraljez), a svaki automobil ima i svoje posebno oružje s kojim može posebno iznenaditi protivnike.

Igra je napravljena prilično realistično, tako da ćete uživati i u vožnjama, ali i u napucavanjima. Isto tako vrlo su realno napravljeni i sudari, a i upravljanje automobilima je prilično dobro. Imat ćete fini osjećaj igranja u ovoj isključivo multiplayer igri.

Za igranje s prijateljima će vam trebati najmanje 3G ili Wi-Fi veza, a online svakodnevno igra oko 30.000 igrača, tako da ćete uvijek nekoga naći za razvaljivanje 🙂 Autori igre preporučuju Android uređaje s najmanje 1 GB RAM-a.

TrackRacing Pursuit Free 02

Dva su načina igranja:
– Deathmatch – sve vam je jasno, uništite protivničke automobile, za svakoga ćete dobiti 3 boda
– Street Race – svi su igrači na gradskim ulicama, nivo započinje kao utrka, no može završiti smrtonosnim uništavanjem. Kada umrete postajete policajac koji lovi trkače. Zgodno 🙂

Igru možete besplatno skinuti s ovog linka.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.