Trapped Dead, opet protiv gladnih zombija

Opasni virus zarazio je stanovnike malog mirnog mjestašca, pretvorivši ih u horde krvožednih zombija. Poznata priča, zar ne? Na nesreću (ili sreću?) dvojica prijatelja dolaze kao turisti u grad i ubrzo shvaćaju kako će se boriti za goli život.

To je ukratko radnja ove strategije u realnom vremenu s akcijskim elementima. Radnju igre pratite iz trećeg lica, a morat ćete prokrčiti put do slobode. Očekuje vas puno prepreka, puno zombija koji nemaju pametnijeg posla nego vas napadati. Kretat ćete se po trgovačkim centrima, smetlištima, zatvorima i drugim lokacijama na kojima vas očekuju i prepreke.

Srećom, niste goloruki i na putu ćete pronaći hrpu oružja koje će vam poslužiti u borbi protiv raznih zombija. Ne brinite, nisu svi jednaki, ima i velikih i masnih zombija koje ćete morati zaobići. U svakom slučaju neće vam biti dosadno, bez obzira igrali sami ili s još trojicom prijatelja.

Naziv igre: Trapped Dead
Platforma: PC
Vrsta: RTS
Izdavač: Meridian4
Autor: Independent
Max. igrača: 4
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 31. siječnja 2011
Službena stranica: www.trappeddead.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.