Trials Fusion: Awesome Level Max – malo utrke, malo avanture

Trials Fusion: Awesome Level Max je u stvari ekspanzija za igru Trials Fusion, a donosi pregršt novih staza i puno dobre zabave. Kao što smo već rekli u naslovu – red utrka, red avanture.

Oglas

Kao što već znate od ranije, vaš junak upravlja posebnim motorom… koji i nije motor… ili malo na motoru i malo na konju, kao neki vitez. U svakom slučaju na raspolaganju su vam nove staze i nove prepreke, a na vama je da ih sve obiđete i staze prođete što je brže moguće.

Trials Fusion: Awesome Level Max ima dva različita načina igranja, što možete vidjeti i u video traileru i gameplayu niže – u jednom dijelu ćete jahati na jednorogu, a pred vama se nalazi čak osam nivoa. Ukupno vam je na raspolaganju 40 staza, 5 nagrada, 30 izazova, 139 novih objekata i još puno toga.

Kako god okrenuli, u igri Trials Fusion: Awesome Level Max vam sigurno neće biti dosadno. Sve je veselo, šareno, zabavno, pa i smiješno… evo, već se smijemo, hehehehehe 🙂

Trials Fusion Awesome Level Max 02

Naziv igre: Trials Fusion: Awesome Level Max
Platforma: PC, PS4, Xbox One
Vrsta: trkaća igra
Izdavač: Ubisoft
Autor: RedLynx
Max. igrača: –
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 14. srpnja 2015.
Web stranica: http://trials.ubi.com/trials-portal/en-gb/fusion/trials_fusion_awesome_level_max.aspx

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.